30 Mayıs 2010 Pazar

Sergi


Bursa Osmangazi Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi,31 mayıs2010 saat 16.00 Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde  açılıyor.İlgilenenlere duyurulur,tavsiye ederim arkadaşlar sergiyi gezin çok güzel işler yapmış arkadaşlar.Benimde yatak örtülerim ve tablom sergilenecek. Sergiden görüntülerle görüşmek üzere hoşça kalın.

19 Mayıs 2010 Çarşamba

yatak örtülerinden kareler

Merhabalar işlerimin yoğunluğu yüzünden bloguma bakamıyorum,bitirmeme az kaldı yarın bitecek inşaallah.Ben de buldugum ilk fırsatta yaptıklarımdan birer kare sizlerlepaylaşayım dedim.Çuvaldan yaptığım yatak örtüsünün yastığı.


 Bu da deriden olanın yastığından kareler yakında daha detaylı görüntülerle  ve açıklamalarla sizlerle beraber olacağım şimdilik,Allaha emanet olun görüşmek üzere.



10 Mayıs 2010 Pazartesi

Yatak örtüsü tasarımlarım

Bu aralar blogumla fazla ilgilenemiyorum yıl sonu sergisi için iki yatak örtüsü hazırlıyorum ,bir haftam kaldı. İnşaallah bitince tekrar sizlerle beraber olacagım tabiki yaptıklarımı da sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.


Yatak örtülerinin birinin materyerleri çuval,yemeni ve jut ipi bakalım nasıl olacak.

Bu da diger yatak örtüsünün materyerleri suni deri,hakiki deri ve dantel sonucu hep beraber degerlendiririz bakalm begenecekmisiniz . Biraz beklemek zorundayız çünkü ancak sergi başlayınca paylaşabilirim proje çalışmaları oldugu için izn vermiyor hocamız,sergi resimleriyle,buluşmak  üzere şimdilik hoşçakalın