22 Nisan 2010 Perşembe

Deri kaplı kutu


Şimdiiiii sizlerle deriden yaptıgım kutuyu paylaşmak istiyorum.Bu işleri yaptıgım zaman blog sayfası açmak aklımda bile yoktu,onun için işlerimin aşamalarını resimliyemedim tabkiiiii!
Krem rengi suni deri üzerine kahve rengi suni derii desene göre oyup krem rengin üzerine yapıştırdım.Renkli hakiki derileride yapıştırdıktan sonr etraflarını yeşil deri biyeyi,deri iple dikerek tutturdum.Renkli dogal taşları orta yuvarlagın içine monte ettim.İşledigim parçayı kutunun üstüne monte ettim,yan taraflarına da daha önce hazırladıgım desenli parçalarla kapladım.Kutunun içinide güzelce kapladıktan sonra,son olarak kutunun kulpunuda monte edince işimiz tamamlandı.

5 yorum:

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

çok şık ve çok güzel olmuş.bayıldım.ellerine sağlık sevgiler.

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim cnm sagol.

http://belguzar anne.blogspot.com dedi ki...

MERHABA KUTUYA BAYILDIM ELINE SAĞLIK IYI GUNLERDE KULLANIN

hobivakti dedi ki...

Merhaba,

Çok güzel ve zevkli çalışmalarınız olmuş. Ellerinize sağlık, güle güle kullanının.

Ben beğendiğim şeyleri sahibinin izni doğrultusunda ve altında blog sahibinin blog adı olması kaydı ile bloğuma ekliyorum.

Eğer müsade ederseniz sizin çalışmalarınızdanda bir kaçını bloğuma ekleyebilirmiyim?

Cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Merhaba hobi vakti size geçte olsa haber vermeye çalıştım.Blogunuza yorum bıraktım ama ulaştmı bilmiyorum.Tabiki yayınlya bilirsiniz,Düşünceleriniz ve ilginiz için teşekkürler cnm. Umarım yorumum kaydolmuştur sevgiler:))