3 Mart 2010 Çarşamba

Kat-ı sanatı karanfilli pano

Kat ı sanatından başka bir çalışmamdan söz etmiştim sizlere.İşte bahsettigim  çalışmam duvar panosu
Hakiki deriden çalıştım.Tek tek bayagı ugraştırdı ama degdi.Nasıl harika olmuş degilmi :) Ben internette  kat ı sanatını araştırıken gördüm bu tabloyu ve hayran oldum.Bu eserin kimin oldugunu araştırdım ama saglıklı bir netice alamadım her kim yaptı ise tebrik ediyorum.İzinsiz olarak kullandıgım için kendilerinden af diliyorum.
Bu  örnek aldıgım eser sanatçısını tebrik ediyorüm harika bir eser.

5 yorum:

Mukaddes Sezer dedi ki...

Canım arkadaşım harika oldu yine bu çalışman.Ne sabırlı kadınsın maşaallah tek tek her parçayı kesip yapıştırdın.Her yapım aşamasını gördüm bitmiş hali çok güzeldi ellerine sağlık.

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Merhaba arkadaşım, ziyaretin ve yorumun için teşekkürler, bugün tema ve blogla ilgili bir iki bilgi paylaşımım oldu, işinize yarar belki, yinede takıldığınız bişey olursa seve seve yaparım, aslında arkaplanınız çok zarif, ona uygun bir header hazırlayabilirim, sevgiler.

Kalbişeker dedi ki...

Merhabalar..Bende ebru yapıyorum ve ebrularımdan kaatı çalışmaları yapmak istiyorum..bu çalışmanız çok güzel..Elinizde şablonu mevcutsa bana maille atabilir misiniz?Elinizde kaatı çalımalarında kullanabilcek şablonlar varsa onlardan da isterim :) Sevgiler..

mine dedi ki...

ellerinize, emeğinize sağlık çok emekli ama verilen emeğe değmiş

Nazmiyemce dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel fakat Katı işlerinize ve örnek aldığınız çalışmaya bayıldım.