26 Temmuz 2010 Pazartesi

Buluşmamız ve Berat Kandili


Evet arkadaşlar geçtigimiz Cumartesi günü Bursalı blogcolar 2.ci buluşmamızı gerçekleşirdik.Güzel ve samimi bir ortamda geçenti buluşmamız.Katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.İlk buluşmamızda elim boş gitmiş ve kendimi mahcup hissetmiştim.Bu sefer hazırlıklı gittim ve bu nacizane hediyelerimi arkadaslarıma takdim ettim.

Bu şirin hediyeler de çelebi 74,kurdele nakışı ve şehri bursadan blog sahipleri olan arkdaslarımdan geldi.Ayrıca şehribursadan arkadaşımıza da bu etkinlik için tekrar teşekkür ederiz.Sonraki buluşmada görüşmek üzere..

10 yorum:

Yeşim dedi ki...

Ne güzel hediyeler :) yapan herkesin ellerine sağlık. Berat geceniz mübarek olsun Havva ablacığım :) Rabbim hayırlısıyla ramazana da kavuştursun inşallah.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Sizinde kandiliniz kutlu olsun, Rabbim dualarınızı kabul eylesin. Herşey gönlünüzce olsun.
sevgilerimle

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Berat kandiliniz kutlu olsun...Sevgiler.Aida

Bucanni dedi ki...

Kandiliniz mübarek olsun. sevgiler...

Adsız dedi ki...

Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiretine sığındığımız, gönüllerimizi tövbe ile arındırdığımız, Berat Kandilinizi tebrik eder; bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Recep Altun

uğurböceği dedi ki...

hayırlı kandiller

nurgülün dünyası dedi ki...

Selamün aleyküm.turkuaz lale kardeşim.Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi?Berat gecesinde Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

mutfakcini dedi ki...

Geçmiş kandiliniz mübatek olsun.Buluşma ne güzel geçmiş,Hediyeler de çok şeker.Sevgiler..

Syhn dedi ki...

güzel buluşmayı her baktıklarında hatırlamanız için güzel bir jest ;)

emel dedi ki...

yaaa, ama benim nasıl haberim olmadı bu buluşmadan:(